Vi har været så heldige at få denne powerbank sponsoreret fra Bomo.dk. Hvis powerbanken lyder som noget for dig kan du købe den her.

  • hvad er i boksen?

Det man første man ser er en plastik front med navn: Baseus Galaxy 10000 mah powerbank;  og  specs skrevet på. Inden under fronten er selveste powerbanken og et hvidt USB til Micro-usb kabel. Når man løfter powerbanken op er der to papirer. Et garanti kort og en manual, som begge er på kinesisk og dårligt oversat engelsk…

 

  • Baseus powerbank: Specifikationer

Powerbanken hedder: Baseus Galaxy 10.000 mAh Power Bank Sølvgrå

Den har 10.000 mAh som er nok til at oplade en standard halv-dyr telefon lidt over tre gange (med et batteri på ca. 3000 mAh)

Den understøtter “Fast charge” som er en feature nogle af de nye telefoner med USB-C har. F.eks. Samsung Galaxy S8 understøtter det og det er en stor hjælp, da det gør så ens telefon kan blive fuldt opladt på omkring 2 timer

Der står på boksen at den har høj sikkerhed. Jeg ved ikke helt hvad de mener med det, men jeg gætter på at det er noget med kvaliteten af komponenterne.

  • Udseende

Powerbanken er lavet i et sølv finish (ligner apples space grey), der føles blødt og ser virkelig lækkert ud. På den ene

side af powerbanken (den side man ser først når man åbner pakken) er det eneste man ser et lille diskret hvidt logo og ellers bare en ren metal-overflade. På den anden side (bagsiden) står der specifikationer på med småt skrift. Personligt synes jeg den ser meget futuristisk og simpel ud og det elsker jeg ved den.

 

  • Gode ting ved powerbanken

–  Den har et Futuristisk udseende, som gør at den ser moderne, simpel og flot ud. Jeg elsker designet af den og giver Baseus et plus for at inkludere billeder med i manualen, som gør powerbanken meget mere brugervenlig.

 – Power Banken understøtter “Fast/Quick Charge,” som gør at de nyere telefoner med USB-C kan oplades meget hurtigere. Hvis ens telefon har denne feature skal man udnytte at powerbanken understøtter Fast Charge, da det virkelig gør ens liv nemmere.

– Pakken den kommer i er elegant og det er dejligt at de inkluderer et micro-usb kabel. Dem kan man aldrig få nok af.

Den er meget kompakt og kan faktisk ligge i de fleste lommer. Den er ca. på størrelse med en Samsung Galaxy S8.

 

 

 

  •   Dårlige ting ved en Baseus powerbank

– Det eneste jeg synes er dårligt ved Baseus powerbanken er faktisk ikke noget om selve power banken. Det er manualen der skuffer lidt, da det første man ser på den er skrevet på kinesisk og det giver lidt et forkert indtryk af powerbanken, da den er af lækker kvalitet.

  • Bedømmelse

Powerbanken er af lækker kvalitet, ser godt ud og kan holde nok strøm til at oplade din telefon flere gange på en opladning. Den føles dejlig i hånden og er så kompakt at den snildt kan ligge i en lomme. Den understøtter en bunke features, der gør din hverdag meget nemmere. Den kommer med en godt visualiseret manual og de gør det klart med f.eks. hvilken version usb port det er osv. Alt i alt er det en kravopfyldende og brugervenlig powerbank, jeg helt klart kan anbefale. Igen, hvis denne powerbank har det du har brug for ved en powerbank, så rul op til toppen af denne artikel, hvor du kan finde et link til  at købe den på Bomos hjemmeside.

Stort tak til Bomo, der har været så flinke at sponsorere powerbanken, så vi kunne teste den ;D

 

 

Skrevet af Birk LS: Geeknewz.dk