Nedenfor finder du de indstillinger som er resultatet af kalibreringen udført på Panasonic TX-P50ST60 da vi testede det. Du kan finde testen af ST60 serien her på bloggen.


Indstillingerne offentliggøres fordi vi ved at det er noget som er meget efterspurgt, og vores fromme håb er at jo flere som begynder at benytte de mange indstillingsmuligheder (selv om det sker med kopierede indstillinger) jo mere fokus kommer der på de fantastiske muligheder moderne fladskærme har for meget præcis billedgengivelse.

For en god ordens skyld skal jeg endnu en gang gøre opmærksom på at kopiering af indstillinger fra et TV til et andet, selv et fjernsyn som er af samme model,  er meget langt fra at være best practice på området. I princippet kan du sagtens risikere at ende ud med et mindre korrekt billede end hvis du benyttede Film eller True Cinema indstillingen, som begge gør det fornuftigt

Vær også opmærksom på at de kalibrerede indstillinger er fundet for at gengive billedet så korrekt som muligt, ikke for at resultere i det billede som netop DU bedst kan lide. Som det fremgår af kalibreringsrapporten for ST60 endte kalibreringen ud med et temmelig korrekt billede, men hvis det ikke er det du har lyst til at se på, så er der naturligvis frit slag til at justere som du lyster. De angivne indstillinger lukker lidt ekstra op for blusset i forhold til de 120 Cd/m2 som vi normalt tilsigter i et rum med dæmpet belysning, for at passe bedre ind i all-round brug. Det ændrer dog ikke ved den korrekte gengivelse.

Under alle omstændigheder er der ikke noget i vejen for at taste de følgende værdier ind i dit Panasonic TV, og hvis du bedre kan lide billedet med disse parametre, så er der i hvert fald ingen skade sket. Bryder du dig ikke om billedet, er det meget simpelt at nulstille skærmens billedindstilling, uden at det påvirker andet.

 

Hovedmenu

 

Billedindstilling

True Cinema

Kontrast

70

Lys

+1

Farve

48

Skarphed

10

Farvetemperatur

Varm

Levende farve

Fra

Omgivelsessensor

Fra

Støjreduktion

Fra

Avancerede indstillinger

 

Panel luminans indstilling

mørk

Adaptiv gammaregulering

0

Sort-udvidelsen

6

Farveskala

oprindelig

Hvidbalance
R-gain

-3

G-gain 5
B-gain

0

R-cutoff 0
G-cutoff -2
B-cutoff -1
Farvestyring

 

R-tone

7

R-mætning -47
R-luminans 0
G-tone -3

G-mætning

5

G-luminans

13

B-tone

0

B-mætning 0
B-luminans -1
Gamma 2.2
MPEG støjreduktion Fra
24p Smooth Film / Intelligent Frame Creation Fra eller Lav
Indstillingsmuligheder
Spilindstilling

Fra

Film-kadence indstilling

Til

1080p Pixel Direct

Fra

Skærmindstillinger
16:9 Overscan Fra