Nedenfor følge de indstillinger som er resultatet af kalibreringen udført på et Panasonic TX-P65ST50 i forbindelse med testen af ST50 serien.

Indstillingerne offentliggøres fordi vi ved at det er noget som mange efterspørger, og vores håb er at jo flere som begynder at benytte de mange indstillingsmuligheder (selv med kopierede indstillinger) jo mere fokus kommer der på de fantastiske muligheder moderne fladskærme har for meget præcis billedgengivelse.

Vær dog opmærksom på at kopiering af indstillinger fra et TV til et andet er milevidt fra best practice på området, og kan resultere i et mindre korrekt billede end at benytte den generiske True Cinema indstilling uden tilpasninger. Der er dog ikke noget i vejen for at taste nedenstående værdier ind i dit TV, og hvis du bedre kan lide billedet med disse parametre, så er der i hvert fald ingen skade sket. Bryder du dig ikke om billedet, er det meget simpelt at nulstille skærmens billedindstilling, uden at det påvirker andet.

Vi var meget overraskede over at der var så stor overensstemmelse mellem resultatet på 65″ og 50 ” modellerne med de samme indstillinger. Det tyder på at det vil være mindre problematisk end normalt, at benytte nedenstående indstillinger på skærme i ST50 serien i andre størrelser end 65″. På det testede eksemplar af TX-P65ST50 resulterede nedenstående indstillinger i et billede som er dokumenteret i denne kalibreringsrapport.

Hovedmenu

 

Billedindstilling

True Cinema

Kontrast

50

Lys

+1

Farve

29

Skarphed

0

Levende farve

Fra

Eco-format

Fra

P-NR

Fra

Avancerede indstillinger

 

Hvidbalance

Se nedenfor

Farvestyring

Se nedenfor

Gamma

2,4

Intelligent Frame Creation /24p Smooth Film

Fra

Sidegardiner

Lys

16:9 Overscan

Fra

Pixelorbiter

Til

Farvestyring

 

R-tone

0

G-tone

-2

B-tone

0

R-mætning

4

G-mætning

-3

B-mætning

-7

R-luminans

-6

G-luminans

-6

B-luminans

-3

Hvidbalance

 

R-gain

-5

G-gain

0

B-gain

0

R-cutoff

3

G-cutoff

0

B-cutoff

0