AV Blog Bedste FladskærmstilbudVelkommen til første udgave af en tilbagevendende serie af  indlæg hvor vi finder ugens bedste fladskærmstilbud.

Ved flere lejligheder er vi blevet spurgt om hvor det er billigst eller bedst at købe sin fladskærm. Der kommer også fra tid til anden mails eller kommentarer om hvorvidt en given pris er et godt tilbud eller ej. Svaret er nærmest altid et dundrende “måske”, idet fladskærmspriser generelt bevæger sig hastigt op og (specielt) ned fra dag til dag. Det gode tilbud fra sidste uge kan være urimelig dyrt i dag. Hertil kommer at vi alle har forskellige præferencer for hvor vi helst vil handle: En fysisk butik, på nettet i Danmark, eller eventuelt ved fjernsalg fra et andet land.

Den bedste løsning vi kan byde ind med er at vi hver weekend (med enkelte undtagelser, eksempelvis under CES i januar) tager pulsen på alle de fysiske butikkers tilbudskataloger og skiller skæg fra snot, og laver en liste over de bedste tilbud. For at sikre at der ikke er sket en væsentlig udvikling til du læser indlægget, linker vi naturligvis til Pricerunner, så du altid kan se den laveste dagspris og se om den er faldet siden vi fandt de gode tilbud.

Tanken er at vi naturligvis kun lister tilbud som er billigere end hvad der kan findes på Pricerunner, medmindre det kun er netbutikker som har lavere priser. I så fald vil det stadig være relavnt for nogen at de kan få en skærm til samme pris i en fysisk butik som på nettet. Vi håber naturligvis at I vil byde ind med yderligere gode tilbud i kommentarerne, hvis der er noget vi har misset.

Vi starter selvfølgelig med Uge 1 i 2012, som begynder i morgen mandag d. 2. januar. Vær opmærksom på at der naturligvis kan være tale om begrænsede mænger, så det kan absolut bedst betale sig at checke den konkrete butiks katalog ud, og eventuelt kontakte dem for at sikre at de har skærmen på lager. Følgende er de tilbud på fladskærme som lægger distance til konkurrenterne:

Samsung LED TV UE46D7005
Pris: 9.499

Hvor: Computer City
Find aktuelt laveste pris på Samsung UE46D7005 hos Pricerunner

Samsung LED TV UE40D7005
Pris: 7.999
Hvor: Computer City
Find aktuelt laveste pris på Samsung UE40D7005 hos Pricerunner

To af de mest efterspurgte LED fladskærme fra Samsung til ekstremt gode priser hos Computer City. Indmaden og billedkvaliteten er den samme som i Samsungs D8005 serie som vi har anmeldt her på bloggen.

Panasonic TX-P42S30Y
Pris: 4.490 
Hvor: Hi-Fi Klubben
Find aktuelt laveste pris på Panasonic TX-P42S30Y hos Pricerunner

Entry level Plasma skærm fra Panasonic til en fantastisk pris. Hvis man gerne vil have plasma, men budgettet ikke helt holder til en TX-P42G30Y.

Samsung LED TV UE46D5005
Pris: 4.999

Hvor: Elgiganten og Bilka
Find aktuelt laveste pris på Samsung UE46D5005 hos Pricerunner

Samsung LED TV UE32D5005
Pris: 2.799

Hvor: Elgiganten (maks 1 stk. pr. kunde)

Find aktuelt laveste pris på Samsung UE32D5005 LED TV hos Pricerunner

En rigtig god allround performer, hvis man ikke har behov for Smart TV, Apps og 3D. Stadig meget tynde og med Samsungs klassiske design.

Samsung LED TV UE40D5004
Pris: 3.333

Hvor: Elgiganten (maks 1 stk. pr. kunde)
Find atuelt laveste pris på Samsung UE40D5004 LED TV hos Pricerunner 

Her er der skåret en smule ekstra af features i forhold til D5005 serien, men til gengæld er prisen for en 40″ Samsung LED skærm helt i bund. 

Samsung LCD TV LE40D504
Pris: 2,499

Hvor: Elgiganten (maks 1 stk. pr. kunde)
Find aktuelt laveste pris på Samsung LE40D504 LCD TV hos Pricerunner

Her er vi ovre i et klassisk LCD TV som er noget tykkere end LED modellerne, og med bagudvendte stik. Kan man leve med tykkelsen kan skærmen til gengæld stort set det samme som UE40D5004, blot til lavere pris.

Har du været udsalgskatalogerne igennem og har fundet andre gode tilbud på fladskærme i uge 1, så hjælp dine medlæsere ved at skrive en kommentar nedenfor.